Truffel- en koekjesverkoop t.v.v. Turnclub Jong Moorsele

Geplaatst: 27 Oct 2021

Beste ouders en sympathisanten,

Zoals ieder jaar organiseert Turnclub Jong Moorsele ook in 2021 een truffel- en koekjesverkoop. Dit jaar kiezen we er terug voor om de verkoop online te organiseren.

Wij bieden een doos lekkere truffels aan voor € 10 of 3 pakjes nieuwjaarswafels voor € 8. De opbrengst wordt gebruikt om clubactiviteiten te organiseren en om extra gym-materiaal aan te schaffen.

De truffels en/of koekjes kunnen besteld worden via deze link: Online bestelformulier truffels/koekjes.
Bij bestellingen vanaf 10 dozen worden deze aan huis geleverd.
De bestellingen kunnen afgehaald worden in de Sporthal van Moorsele op:

• Woensdag 24/11/2021 tussen 15u30 en 17u
  • zaterdag 27/11/2021 tussen 9u en 11u30.

Gelieve aan te duiden op het formulier welke dag u de bestelling komt ophalen!!!

Betalingen kunnen enkel elektronisch op het rekeningnummer BE71 7785 1449 9169 met vermelding van de naam van het lid. Graag ook betalen tegen ten laatste 21/11/2021.

Bekijk ook zeker onze Facebookpagina.

Wij danken U bij voorbaat voor uw steun!!!

Het bestuur en de trainers TJM