Basisgym

In basisgym maken meisjes en jongens kennis met alle aspecten van de turnsport.  Kinderen vanaf het 1ste leerjaar zijn welkom op deze trainingen. Er wordt op een leuke manier gewerkt aan de basis van gymnastiek: lenigheid, kracht, vormspanning, evenwicht en coördinatie. De kinderen leren er alle basisbewegingen zoals het maken van een koprol, kopstand, handstand, radslag,… De oefeningen worden aangeleerd aan de verschillende turntoestellen.

Onze club werkt  met het methodisch-didactisch programma Gymstars dat als doel heeft kinderen volgens de eigen mogelijkheden en wensen te laten ‘schitteren’. Het programma is opgedeeld in verschillende niveaus en biedt voor alle kinderen een uitdagend en gevarieerd gymprogramma aan.

Wil je graag turnlessen volgen? Dan maak je met basisgym de ideale start.